Originálne darčeky

Vtipné darčeky pre malých aj veľkých

Originálne vtipné darčeky ako vtipné tričká s humornou potlačou

Kto by nemal rád darčeky? A kto by nemal rád vtipné darčeky? Nielen deti sa tešia z darčekov a nielen deti rady dostávajú dary.  O čo viac dospelí pociťujú emócie,  o to viac sa dokážu tešiť z nečakaných darčekov a zvlášť im urobia radosť srandovné tričká.

Srandovné darčeky pre každého

Každý má niečo, čo ho motivuje alebo drží nad vodou  a čo je jemu vlastné. A keď do toho zapojíme trošku humoru, vtipný darček je na svete! Smiešne tričká, mikiny so srandovnou potlačou, tielka s humorným textom či vtipné tašky s potlačou si rýchlo nájdu svojho majiteľa. Deti, muži a aj ženy si rady oblečú tričká, kde dominuje vtipný motív.

Originálne tipné tričká s vtipnou potlačou vhodné ako vtipné darčeky
Bláznivé tričká, bláznivé darčeky kúpite v e-shope: www.vtipnydarcek.sk

Kde hľadať vtipné tričká?

Chcete vymyslieť vhodný darček pre chlapa k narodeninám? Alebo bláznivý darček pre pivára, športovca  či poľovníka? Nech sa páči! V e-shope www.vtipnydarcek.sk  si dokážete nájsť rýchlo ten pravý „žartovný darček“. Ale pôjdeme pekne po poriadku.

DETSKÉ BLÁZNIVÉ TRIČKÁ

Humorné tričká dokážu potešiť každého. S úsmevom na perách a so zvonivým smiechom si oblečie vtipné tričko aj dieťa. Chlapček či dievčatko sa bude hrdo prechádzať po ulici, keď bude mať oblečené zaujímavé tričko so známou rozprávkovou bytosťou.  V e-shope www.vtipnydarcek.sk sa nachádzajú aj detské tričká s vtipnou potlačou. Veľkosť tričiek pre deti sa začína od 4 rokov a končí pri 12 rokoch. Farebná škála detských tričiek je veľká a dieťa si môže vybrať až z 19 druhov farieb.

Okrem jednofarebných detských tričiek s vtipnou potlačou sú v ponuke aj dvojfarebné tričká s krátkym rukávom v 7 farbách a tričká s dlhým rukávom taktiež v 7 farbách. Okrem základných farieb potlače ako je biela, čierna, modrá, červená, žltá, zelená, fialová, ružová, oranžová, sivá a hnedá si môžu deti vybrať špeciálne druhy potlače ako napríklad NEÓNOVÁ (žltá, zelená, oranžová, ružová) a REFLEXNÁ, ktorá pri odraze svetla svieti tak ako reflexné prvky záchranárskych zložiek. Špeciálnou novinkou sú detské SVIETIACE TRIČKÁ, ktoré sú potlačené fosforovou potlačou, ktorá po nabití svetlom krásne svieti v tme. Cez deň je potlač biela a v noci jemne zelenkastá. Vtipné motívy na detských svietiacich tričkách sú navrhnuté len na čiernych tričkách tak, aby cez deň vynikla biela farba a v noci svietiaca.

TIELKA S VTIPNOU POTLAČOU

Ani v letných mesiacoch, keď ortuť teplomera siaha vysoko nad normál, nás neopúšťa humor a vsadili sme na zaujímavý darček a to sú tielka s vtipnou potlačou. Tento humorný darček v tvare tielka so žartovnou potlačou je pre pánov a tiež aj pre dámy. Chceš byť frajer a zamachrovať na akcii, aby ťa každý videl? Obleč si tielko so svietiacou potlačou, ktoré svieti v tme a ver nám, že vtedy ťa už uvidí každý. Ale ak nechceš byť moc výstredný a chceš ostatným dať na vedomie, že v horúčavách dodržuješ pivný režim, tak zvolíš tento aktuálny motív na leto. Na výber je veľké množstvo motívov a v e-shope www.vtipnydarcek.sk si určite vyberieš ten správny party darček.

Originálne vtipné tielka s vtipnou potlačou ako vtipné darčeky Mangallica či Feree Vypi zone
Vtipné tielka, vtipné tričká kúpite v e-shope: www.vtipnydarcek.sk

ZÁBAVNÉ TRIČKÁ S POTLAČOU

V tejto negativistickej dobe sme vsadili na humorné darčeky a snažíme sa aspoň trošku humoru preniesť na veselé tričká. V poslednej dobe sa skloňuje slovo CORONA a my sme možno na ňu – hnusobu našli liek. Neuveríte, ale je to obyčajná BOROVIČKA. A ak nepomôže borovička, tak určite pomôže ŽINČICA alebo stará dobrá SLANINA. Ale nezabúdajme na našich rodičov či starých rodičov. Rodinné tričká SUPERMAMA, SUPERTATA, SEPERDEDOSUPERBABKA, ktoré parodujú slávneho supermana, sú tie správne zábavné darčeky, ktoré neurazia, ale hlavne potešia. Ak by ste chceli zaujímavé tričko, stačí si vybrať z veľkého množstva vtipných motívov, objednať a smiešny darček vám vyhotovíme a doručíme.

VTIPNÉ DARČEKY A SARKASTICKÉ TRIČKÁ S DLHÝM RUKÁVOM

Po letných prázdninách teplé dni a noci  pomaly ale isto odchádzajú, dni sa začnú skracovať a ortuť teplomera sa už nevyšplhá k tridsiatkam. Po horúcich dňoch nastupuje chladnejšie počasie a vtedy každý z nás siahne po teplejšom oblečení. Tielka a tričká nám už nezaručujú komfort a vtedy volíme skôr tričká s dlhým rukávom.  Internet je plný vtipných tričiek s krátkym rukávom, ale na vtipné dlhorukávové tričko s potlačou narazíte veľmi ťažko. A preto sme sa rozhodli, že zaradíme do ponuky veselé tričká s dlhým rukávom.  Pre pánov sú tu dva druhy tričiek s dlhým rukávom a nezabudli sme ani na dámy či dokonca deti. Stačí nahliadnuť do e-shopu www.vtipnydarcek.sk a vybrať si tie správne vtipné darčeky alebo srandovný darček.

Tak ako aj pri ostatných produktoch, aj tu ponúkame zaujímavé tričká so špeciálnou neónovou, reflexnou či svietiacou vtipnou potlačou.  Výber motívov je aj na tričkách s dlhým rukávom široký. Nájdete tu pre vyznávačov alkoholu alkoholické tričká, pre pivárov pivné tričká, pre športových nadšencov športové tričká, party tričká, pre skôr narodených sú tu retro tričká, pre oslávencov narodeninové tričká, pre tehuľky tehotenské tričká, pre chemikov so zmyslom pre humor chemické trička a rôzne iné tričká s vtipnou potlačou, ktoré môžete využiť aj ako žartovné darčeky, bláznivé darčeky, smiešne darčeky, veselé darčeky a iné vtipné darčeky.

SMIEŠNE MIKINY S VTIPNOU POTLAČOU

Ak rád nosíš oblečenie s vtipnou potlačou, tak v zimných mesiacoch ísť von v krátkom tričku chce veľkú odvahu. A čo takto obliecť si mikinu s vtipnou potlačou? Všetky motívy, ktoré ponúkame na tričkách, sú aj na mikinách. Tak ako na pánskych, tak aj na dámskych. Mikiny sú s kapucňou a vreckom v štýle klokanky. Farieb je už po menej ako pri vtipných tričkách, ale stále si viete vybrať z 8 farieb pánskych vtipných mikín a z 9 farieb z dámskych mikín s vtipnou potlačou.

Výber vhodného vtipného alebo iného motívu je na tebe. V kope motívov nájdeš klasiky ako BOROVIČKA, VODKA, SLIVOVICA alebo stará retro klasika WINNETOU či SANDOKAN, ba dokonca paródie BATGIRL, COMA, PUMBA, MANGALLICA, DOLCE & BANANA a iné. Nie všetky motívy, ktoré máme v e-shope www.vtipnydarcek.sk, považujeme za vtipné. Sú to proste netradičné darčeky. Patrí sem napríklad motív SLOVENSKO. Tento krásny motív, kde je vyobrazená mapa Slovenska so slovenským znakom, môže krášliť nejedného hrdého Slováka.

VTIPNÉ DARČEKY A VTIPNÉ TAŠKY S BLÁZNIVOU POTLAČOU

Áno, počuješ správne. Rozšírili sme ponuku textilu o tašky s vtipnou potlačou. Skôr si myslíme, že je to taký netradičný darček. Ak tam potlačíme motív I LOVE PIVO, tak máme hneď pivný darček pre pivára alebo SOM AKO VÍNO ČÍM STARŠÍ TÝM LEPŠÍ hneď je z toho narodeninový darček. A keď chceš dať najavo niekomu, že je NAJLEPŠÍ NA SVETE, napr. otec, mama, brat, sestra, tak mu daruješ tento veselý darček vo forme tašky s vtipnou jedinečnou potlačou.

VTIPNÉ DARČEKY, VESELÉ DARČEKY, PARTY DARČEKY, NARODENINOVÉ DARČEKY, ZÁBAVNÉ DARČEKY, ZAUJÍMAVÉ DARČEKY, RETRO DARČEKY

Obdarujte svojich blízkych najkrajším a najlepším darčekom, vyberte u nás  vtipné darčeky – vtipné tričká, mikinu, vtipné tielko či tašku s vtipnou potlačou, ktorému sa každý poteší! Život nie je nuda! Humor je korením života! Tak na to nezabúdajme a okoreňme si ho – vtipným darčekom!

Páčil sa Vám môj blog a chcete dostávať informácie keď pridám nový? Tak sa prihláste k odberu noviniek!